Fraktpolicy

1.1 www.engangsvape24.se ägs och förvaltas av Uddevalla Damputstyr AB 559005-9308).

1.2 Vi förbehåller oss rätten att ändra fraktkostnaden utan att meddela om detta i förväg, detsamma gäller om företaget vi använder oss utav vid frakt skulle ändra sina priser.

1.3 Din användning av den här webbplatsen och de tjänster som ingår i den, förutsätter att du accepterar denna Fraktpolicy.

1.4 Genom att klicka på knappen ”Fortsätt till kassan” godkänner du att du har läst, förstått och accepterat www.engangsvape24.se Villkor och Fraktpolicy.

1.5 www.engangsvape24.se ansvarar inte för ytterligare kostnader som tullaavgifter, skatter och avgifter för eventuella restriktioner som ett land kan ha. Kunden måste följa alla lagar och bestämmelser i destinationslandet. Vi täcker inte utgifter om du måste betala den importtull som anges i ditt land. Vi ansvarar inte om ett förbud åläggs att importera elektroniska cigaretter och/eller nikotinkassetter och/eller andra tillbehör för elektroniska cigaretter i ditt land.

1.6 Kontrollera om ditt land tillåter import av elektroniska cigaretter, nikotin/nikotinfria patroner eller andra elektroniska cigarett-delar innan du lägger din order.

1.7 www.engangsvape24.se ansvarar inte för eventuella förseningar av varorna vid eventuella force majeure omständigheter.

Frakt

2.1. Alla ordrar skickas med PostNord eller DHL om inte annat anges.

2.2. Om du använder dig utav alternativet ”Standardfrakt” har vi ingen möjlighet att ta ansvar om paketet skulle försvinna efter att vi har lämnat över det till fraktbolaget. I detta fall får du själv kontakta fraktbolaget.

OBS! Postnord levererar numera ofta varubrev utanför din dörr eller brevlåda. Så om du väljer standardfrakt accepterar du denna typ av leverans.

2.3. Om du väljer spårbart fraktalternativ har vi möjlighet att ersätta varan vid en eventuell stöld/förlust.