Frunk Bar vs VapeM8

Frunk Bar vs VapeM8

Vilken av oavstående engångs vape är egentligen bäst? Frunk Bar tog marknaden med storm och blev snabbt en utav de mest populära engångsvapen. Nu har dock börjat komma en del utmanare och vi ska titta på det senaste stjärnskottet VapeM8 och se hur den står sig mot Frunk Bar.

Frunk Bar vs VapeM8 funktioner och specifikationer

Båda är kompakta engångsvapes som är perfekta för användning på språng. Båda har samma mängd e-juice: 2ml för Frunk bar och 2ml för VapeM8.

En liten skillnad mellan dom är deras interna batterier. Frunk Bar har ett något längre blossvärde per batteritid än VapeM8 eftersom den använder ett 550mAh batteri istället för ett 500mAh batteri som sitter i VapeM8. Detta har en väldigt liten effekt när det kommer till antal bloss, skillnaden beräknas till cirka 50-60 st bloss.

Men eftersom att mängden e-juice är den samma så anser vi att dom är likvärdiga. En skillnad är att VapeM8 sällan smakar bränt eftersom att vätskan och batteriet tar slut ungefär samtidigt. Detta innebär att du slipper den brända smaken som kan uppstå när vätskan är slut men batteriet fortfarande har lite kraft.

Design

Designmässigt så är dom väldigt lika. Det är väldigt lite som skiljer dom åt. Båda har en bra greppyta och ligger bra i handen. Båda är relativt små och lätta att ha med sig i väskan eller i fickan. En annan sak som skiljer dom båda åt är att VapeM8 är designad i Sverige och att all text är på svenska, även smakprofilen såsom till exempel Jordgubbsglass. Den svenska flaggan pryder även förpackningen som en garant för god kvalitet.

VapeM8 eller Frunk Bar

Kolla in våra VapeM8 HÄR
Kolla in våra Frunk Bar HÄR

Pris

Prismässigt skiljer dom sig åt. Frunk Bar 20mg ligger på 99kr/st, medan VapeM8 20mg endast kostar 89kr/st.
Sedan har VapeM8 även en nikotinfri version som kostar 79/kr st, vilket gör den till en utav de absolut billigaste engångsvapen i Sverige med 800 st puffar.

VapeM8-VM800-engangs-vape-20mg-cool-druva

Smaker

Frunk Bar har gjort hela 24 stycken intressanta smaker, många fler än vad VapeM8 har(10st). Trots Frunk bar`s stora utbud är det bara några få som står för den stora delen av försäljningen.

De mest sålda smakerna från Frunk Bar är:

  1. Apple grapple
  2. Berry Mixer
  3. Grapefruit Passion
  4. Watermelon Splash
  5. Raspberry Shades

VapeM8 fokuserar väldigt mycket på smak och håller därför ett lite smalare sortiment, dock har dom lyckats skrapa ihop 10 st riktigt bra smaker.

De mest sålda smakerna från VapeM8 är:

  1. Jordgubbsglass
  2. Cool Mango
  3. Jordgubb Kiwi
  4. Rosa Lemonad
  5. Cool Druva

Prestanda och funktionalitet

Både Frunk Bar och VapeM8 är engångs e-cigaretter som producerar en bra mängd ånga, har bra smak och ger mjuka throat hits.
VapeM8-Bla-hallon-lemonad-20mg
Dessa vapes är ett mycket populärt val bland användare som vill ha det så enkelt som möjligt utan att oroa sig för batteritid eller inställningar. Faktum är att båda dessa produkter är så lika i sin prestanda att det egentligen inte är någon skillnad mellan dem. Den enda verkliga skillnaden mellan dessa två produkter är deras design.

Frunk bar vs VapeM8: Vilken är bäst?

Både Elf Bar och Geek Bar är båda väldigt uppskattade engångsvape av våra kunder. De har många likheter och väldigt få skillnader. Båda är ganska små engångsvapes som nybörjare eller experter kan använda. Frunk Bar har fler smaker och något kraftfullare batteri än VapeM8. Samtidigt har VapeM8 fokuserat på att få till 10 st riktigt bra smaker. Prismässigt så ligger VapeM8 något billigare än Frunk Bar.
Frunk Bar vs VapeM8
En viktig sak med båda dessa engångs vape är att de är läcksäkra och har en bra batteritid, vilket gör dem idealiska för långa resor eller semester.
Slutligen är det helt upp till dig själv att avgöra vilken engångsvape som bäst passar dina behov och önskemål.
Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.